Αλουμινοκατασκευές

Η TSIPALOUMIN – Μεταλλικές Κατασκευές Γεώργιος Τσίπουρας αναλαμβάνει υπεύθυνα την κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου κατασκευασμένα με τις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές τεχνικές, ώστε καλύπτουν κάθε αρχιτεκτονική και αισθητική απαίτηση και να προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Η πολυετής εμπειρία μας και οι πιστοποιημένες διαδικασίες μας εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την τεχνική αρτιότητα των κουφωμάτων αλουμινίου και γενικότερα οποιουδήποτε συστήματος αλουμινίου από την TSIPALOUMIN – Μεταλλικές Κατασκευές Γεώργιος Τσίπουρας.

Το αλουμίνιο και τα κράματα του αποτελούν βασικά στοιχεία στην σύγχρονη οικοδομική δραστηριότητα. Οι ιδιότητες που κάνουν το αλουμίνιο τόσο σημαντικό για την βιομηχανία και τις οικοδομικές κατασκευές είναι η εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, το χαμηλό ειδικό βάρος και η υψηλή αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις. Επιπλέον, η υψηλή τεχνολογία επεξεργασίας του, το καθιστά πρακτικά ανεπηρέαστο από καιρικούς παράγοντες, όπως η έντονη ηλιοφάνεια και η υγρασία. Όλα τα παραπάνω το αναδεικνύουν ως μια από τις καλύτερες επιλογές για την κατασκευή κουφωμάτων (πόρτες και παράθυρα), καγκέλων και διακοσμητικών στοιχείων.

Ο συνδυασμός αλουμινίου, πολυαμιδίου (θερμογέφυρες) και ενεργειακών κρυστάλλων προσφέρουν κουφώματα με άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες και υψηλούς δείκτες θερμομόνωσης, με αποτέλεσμα την διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας σε εσωτερικούς χώρους χειμώνα – καλοκαίρι. Τα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν ηχομόνωση και χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση. Επιπλέον, στο αλουμίνιο εφαρμόζονται σύγχρονες βαφές υψηλής τεχνολογίας σε όλες τις αποχρώσεις (RAL) καθώς και σε απομίμηση όλων των τύπων του ξύλου. Έτσι μπορεί να δώσει λύσεις τόσο σε μοντέρνες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις παλαιών κτηρίων. Τέλος, το αλουμίνιο είναι απόλυτα ανακυκλώσιμο υλικό (ανακυκλώνεται 100%).