Η Εταιρία

Η TSIPALOUMIN – Μεταλλικές Κατασκευές Γεώργιος Τσίπουρας εδρεύει στην Κυλλήνη Ηλείας και μετρά περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια έντονης παρουσίας και δραστηριότητας στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου. Ο ιδρυτής της επιχείρησης, Γεώργιος Τσίπουρας, είναι απόφοιτος της τεχνικής σχολής μηχανοτεχνιτών «Όμηρος» και πιστοποιημένος κατασκευαστής συστημάτων αλουμινίου. Ακόμη, έχει τη δυνατότητα ανάληψης δημόσιων κατασκευαστικών έργων, καθώς είναι κάτοχος εμπειροτεχνικής άδειας.

Η διαδρομή στις κατασκευές ξεκινάει το 1976 στο Περιστέρι Αττικής με την εταιρία Α. Θεοδωρίδης - Κ. και Γ. Τσίπουρας Ο.Ε., η οποία μετονομάζεται σε Αφοι Τσίπουρα Ο.Ε. το 1987. Το 1990 πραγματοποιείται η μετεγκατάσταση στην Κυλλήνη Ηλείας ως υποκατάστημα των Αθηνών, ενώ το 1994 λαμβάνει τη σημερινή της μορφή ως TSIPALOUMIN – Μεταλλικές Κατασκευές Γεώργιος Τσίπουρας, με έδρα την Κυλλήνη Ηλείας.

Η TSIPALOUMIN – Μεταλλικές Κατασκευές Γεώργιος Τσίπουρας εδώ και τέσσερις δεκαετίες σμιλεύει το σίδηρο και το αλουμίνιο δημιουργώντας κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής. Αναλαμβάνει με συνέπεια κατασκευές σιδήρου και συστήματα αλουμινίου, που αντέχουν στο χρόνο και διακρίνονται για την ποιότητα των υλικών. Η επιχείρηση TSIPALOUMIΝ με γούστο και μεράκι ειδικεύεται σε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές, ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου.