Σιδηροκατασκευές

Οι σιδηροκατασκευές της TSIPALOUMIN – Μεταλλικές Κατασκευές Γεώργιος Τσίπουρας συνδυάζουν την ομορφιά με την λειτουργικότητα, την ασφάλεια με την αισθητική, τη σταθερότητα με τη διακόσμηση. Στολίστε το μπαλκόνι και τη σκάλα σας με ρευστές γραμμές σε κάγκελα, δώστε τύπο στα δωμάτια και στον κήπο σας με σιδερένια έπιπλα, νιώστε ασφάλεια στο χώρο σας με στιβαρά προστατευτικά και περιφράξεις, αναδείξτε την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας με μαρκίζες και στέγαστρα.

Ο σίδηρος αποτελεί το κατεξοχήν υλικό κατασκευής, με αμέτρητες δυνατότητες εφαρμογής και δυνατότητα οποιασδήποτε κατασκευής. Η ευελιξία που προσφέρει ο σίδηρος συνέβαλε σημαντικά στο ρυθμό ανέλιξης του πολιτισμού, διότι πρόκειται για υλικό με σημαντικές μηχανικές, φυσικές και χημικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ευρέως τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην διακόσμηση και την αρχιτεκτονική.

Με μεράκι και συνέπεια η TSIPALOUMIN – Μεταλλικές Κατασκευές Γεώργιος Τσίπουρας αναλαμβάνει οποιασδήποτε σιδηροκατασκευή. Κάγκελα και κουφώματα, σιδερένια έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, στέγαστρα και μαρκίζες, μεταλλικές σκάλες και πατάρια, θωρακισμένες πόρτες και πόρτες περίφραξης, και κάθε ειδική ανάγκη σας μπορεί να πάρει μορφή στο εργαστήριό μας. Ελάτε να σφυρηλατήσουμε μαζί τη λύση που καλύπτει κάθε τεχνική και αισθητική ανάγκη.